Forellendaal 12
2553 LA DEN HAAG
Tel. 070-39 12 652
Fax. 070-39 79 699
info@vanettingeradministraties.nl
 

Medewerkers

Theo van Ettinger

Theo van Ettinger is oprichter van Van Ettinger Administraties en Belastingen en al zijn hele leven werkzaam in de administratieve dienstverlening. Hij houdt zich bezig met de dagelijkse leiding en kan u door zijn uitgebreide ervaring over een breed spectrum voorzien van adviezen. Denkt u daarbij aan fiscaal advies, startersadvies, bedrijfsadvies, opstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften, etc.


Marielle Vervoort

Marielle Vervoort is al sinds de oprichting werkzaam bij Van Ettinger Administraties en Belastingen. Zij verzorgt het inboeken van uw administratie en verzorgt uw aangifte omzetbelasting. Heeft u een vraag over een factuur van ons dan is zij de aangewezen persoon om uw vraag te beantwoorden.


Patricia Stuivenberg

Patricia Stuivenberg is in 2003 ons team komen versterken. Ook zij verzorgt het inboeken van uw administratie en uw aangifte omzetbelasting.


Kitty Bettonville

Kitty is sinds 2008 werkzaam voor Van Ettinger Administraties en Belastingen. Ook zij verzorgt het inboeken van uw administratie en uw aangifte omzetbelasting. Kitty werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.Gabriella Vennik

Ook Gabriella is in 2008 ons team komen versterken. Ook zij verzorgt het inboeken van uw administratie en ook Gabriella doet een BBL-opleiding en gaat op dinsdag naar school.


Janny Nowee

Janny Nowee is in 2011 voor ons komen werken. Ook zij verzorgt het inboeken van uw administratie en uw aangifte omzetbelasting. Tevens is zij verantwoordelijk voor uw loonadministratie.

naar boven

disclaimer - privacy - algemene voorwaarden

 
Copyright © van Ettinger Administraties en Belastingen B.V. 2007 Designed by Robert Kroon